Bijeenkomst

De bijeenkomst van BUFFERfund vindt plaats op donderdag 22 november a.s in het Sociëteitsgebouw van Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging ‘De Maas’ aan de Veerdam 1 te Rotterdam.

Daaraan voorafgaand organiseren wij een rondvaart over de Maas, waarbij u een prachtig beeld krijgt van de skyline van ‘wereldstad Rotterdam’.

Het programma ziet er als volgt uit:

 

16.15 uur – Verzamelen voor rondvaart (bij het Ostara-ponton, Willemskade 25)

16.30 uur – start rondvaart

17.30 uur – ontvangst/drankje

18.30 uur – presentatie BUFFERfund (incl. vragen/discussie)

19.30 uur – walking dinner

21.00 uur – einde

 

Bereikbaarheid

Auto: Ter plaatse zijn slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. De dichtstbijzijnde parkeergarage is parkeergarage Erasmusbrug (ca. 5 minuten lopen). Parkeren langs de Parklaan is na 18:00 gratis.

OV: Om de diverse mogelijkheden vanaf het Centraal Station te verkennen verwijzen wij u naar deze link.

 

Twee jaar BUFFERfund

BUFFERfund is in augustus 2016 van start gegaan. Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder en de ontwikkelingen zijn zeker tevreden stellend.
Dat geldt in de eerste plaats voor de innovatieve strategie van het fonds (gericht op het beperken van risico’s) die zich al een aantal malen in de praktijk heeft bewezen (zie ook de laatste blog van fondsmanager Marcel Tak, geschreven na de recente dalingen op de beurs). Voorts is de omvang van het fonds toegenomen van ongeveer 17 mio euro bij de start tot bijna 42,5 mio nu. En last but not least: we hebben bij een relatief aanzienlijk lager risico een totaal rendement behaald van 8,3% (per 19-11-2018).