Management BUFFERfund

Beleggers kunnen diverse overwegingen hebben om in BUFFERfund te stappen. De aantrekkelijke verhouding tussen risico en rendement bijvoorbeeld. Maar misschien wel het belangrijkste blijft vertrouwen. Het vertrouwen dat de inlegde gelden met veel kennis van zaken en op een professionele wijze worden beheerd. En het vertrouwen dat de beheerder van het fonds (BUFFER Invest BV) onder alle omstandigheden handelt in het belang van de participanten.

Het management van BUFFERfund doet er alles aan om dat vertrouwen waar te maken.

Hieronder een eerste kennismaking met het BUFFERteam. Op deze pagina stellen zij zich graag uitgebreider aan u voor.

Drs. Marcel Tak

is statutair directeur van BUFFER Invest en verantwoordelijk voor beleggingsresearch.

Marcel studeerde macro economie (VU). In de jaren ’90 was hij werkzaam bij het Ministerie van Financiën en verantwoordelijk voor de uitgifte van alle Nederlandse staatsleningen. De laatste 20 jaar is hij actief als zelfstandig beleggingsconsultant en financieel publicist (met name over gestructureerde beleggingsproducten). Hij schrijft/schreef voor diverse media, waaronder beleggerswebsite IEX.nl en het Financiële Dagblad. Sinds 2004 heeft hij zijn in de financiële wereld bekende rubriek 10 van Tak, waar financiële gestructureerde producten worden besproken en beoordeeld. Marcel is juryvoorzitter (geweest) van diverse awards in de financiële sector, waaronder die voor de Gouden Tak en de Gouden Stier.

Drs. Jan P. van Rossum

is statutair directeur van BUFFER Invest.

Jan studeerde rechten (Tilburg University) en is ruim 30 jaar werkzaam geweest in directiefuncties, zowel in zijn eigen onderneming (zakelijke dienstverlening) als bij derden. In zijn laatste functie was hij directievoorzitter van de Faculteit Economie en Management van de Hogeschool Utrecht. Als actieve belegger heeft hij meer dan 25 jaar ervaring.

Drs. Dirk G. K. Kam

houdt zich bij BUFFER Invest vooral bezig met acquisitie.

Dirk is bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit Rotterdam). Tot 2010 leidde hij het familiebedrijf Kam Staal B.V. en participeerde hij in een aantal andere ondernemingen. Vanaf 2011 is Dirk actief voor het solar-bedrijf Barefoot Power en de door hem opgerichte stichting Mesics (voor diverse kleinschalige projecten) in Afrika.

Drs. Joop A. van Veen

is finance director van BUFFER Invest.

Joop is bedrijfseconoom en register-accountant (Universiteit van Amsterdam) en werkzaam geweest bij het toenmalige Coopers & Lybrand. Hij heeft daarna verschillende posities als (financieel) directeur gehad. Thans is Joop nog actief als zakelijk adviseur.