Informatiebijeenkomst BUFFERfund

De beurzen lijken al langere tijd in een opgeruimde stemming te verkeren, maar als men wat aandachtiger kijkt, ontstaat toch een genuanceerder beeld. Zo is de Eurostoxx 50 vanaf het hoogste punt dit jaar (5 mei) tot 29 augustus (het laagste punt van de dip) met 7,4% gedaald  (-6,0% inclusief dividend). Het resultaat van BUFFERfund over dezelfde periode was +1,3%. Daarmee werd voor ons overtuigend bevestigd dat ons motto (“een verlaagd risico en toch een gezond rendement”) op een stevig fundament rust.

BUFFERfund bestaat inmiddels iets meer dan een jaar en dat vinden wij een goed moment om voor participanten en een beperkt aantal geïnteresseerden een bijeenkomst in informele sfeer te organiseren.
Enerzijds biedt dat de gelegenheid om wat dieper op de kern van BUFFER-beleggen in te gaan. Anderzijds is er zo de mogelijkheid om kennis te maken met de beheerder(s), vragen te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen over de markt en het fonds in het bijzonder.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 5 oktober a.s. bij CORPUS in Oegstgeest (vanaf 18.00 uur). Bent u geïnteresseerd om op deze manier kennis te maken met BUFFERfund? Stuur ons dan een mail, wij nemen daarna contact met u op.