BUFFERfund Buffer Invest team

Het BUFFERteam van vijf

Het team achter BUFFERfund stelt zich graag aan u voor.

Vijf ervaren mensen die hun sporen op uiteenlopende vakgebieden hebben verdiend.

Marcel Tak is al heel lang actief in de financiële wereld, met name als onafhankelijk analist van gestructureerde beleggingsproducten. Honderden constructies heeft hij voorbij zien komen, geanalyseerd en beoordeeld.

Tien jaar geleden ontmoette hij Jan van Rossum die als enthousiast belegger vragen had over bepaalde producten. Jan is een echte people manager die blij wordt als hij organisaties of projecten naar een (nog) hoger niveau kan helpen tillen. De ‘klik’ met Marcel was er direct, maar het werd pas echt ‘swingen’ toen zij op het idee kwamen Marcels doorwrochte kennis van gestructureerde producten te vertalen in een beleggingsfonds. Niet zomaar een fonds, maar één met een werkelijk onderscheidende strategie.

Bij het realiseren van dit project bleek al gauw dat een nuchtere, professionele inbreng op financieel en administratief gebied onontbeerlijk was. Met Joop van Veen, al meer dan 20 jaar zakenpartner van Jan, werd de ideale man gevonden om optimistisch enthousiasme te vertalen naar financiële en administratieve degelijkheid.

Het team kreeg verder vorm met de toetreding van Dirk Kam, een ondernemer pur sang. Na de verkoop van zijn onderneming(en) kwam beleggen voor hem in zicht en besloot hij gebruik te maken van de deskundigheid van Marcel. Dirk heeft verder een eigen stichting (Mesics) opgericht die kleinschalige hulpprojecten in Afrika ondersteunt. Het is zijn stellige overtuiging dat BUFFERbeleggen goede-doelen-fondsen en familievermogens kan helpen om hun idealen te realiseren. “Omdat ons fonds focust op risicobeheersing kunnen zij op hun missie focussen.”  Vooral daarom zal Dirk graag BUFFERfund gaan promoten.

Het team werd compleet nadat Anne Bruintjes (nog geen 30) zich bij het gezelschap had gevoegd. Naast de vier genoemde heren met een al wat gevorderde leeftijd, is zijn jeugdige elan op zich al een kwaliteit. Maar dat is natuurlijk niet de reden dat Anne in het team is opgenomen. Anne heeft als vermogensbeheerder al veel praktische ervaring opgedaan in het ontwikkelen van strategieën en het handelen van effecten. Daarnaast draait hij zijn hand niet om voor het oplossen van allerlei problemen aangaande ict, websites en dergelijke.

Samen vormen Marcel, Jan, Joop, Dirk en Anne een hecht team waarin professionele kwaliteiten, het plezier van de samenwerking en 100% inzet hand in hand gaan om BUFFERfund tot een succes te maken.