Zee

BUFFERfund breidt uit

Graag stellen wij Jean-Paul van Oudheusden en Frans Kuijlaars aan u voor, die per 1 oktober het BUFFERfund zijn komen versterken. Beiden hebben veel kennis van gestructureerde producten (de kern van BUFFERfund) en hebben jarenlang met de nodige toewijding de markt voor deze producten in Nederland helpen ontwikkelen. Jean-Paul en Frans zijn zodoende uitstekend geëquipeerd om met Marcel Tak optimaal voor de beleggingen zorg te dragen. Daarnaast behoren business development en client relations tot hun takenpakket.
 
Jean-Paul is in feite een oude bekende van ons, want hij maakt al enige jaren deel uit van de Raad van Advies van BUFFERfund. Na zijn studie econometrie heeft hij zestien jaar bij ABN AMRO en Royal Bank of Scotland gewerkt, laatstelijk als managing director private investor products. In die hoedanigheid was hij één van de drijvende krachten achter de introductie van de turbo, de AEX obligaties en diverse andere gestructureerde producten in de Benelux. Na een periode als hoofd Business Development bij BinckBank gewerkt te hebben is hij overgestapt naar IEX Group, waar hij lid was van de Raad van Bestuur.

Ook Frans Kuijlaars heeft econometrie gestudeerd. Hij werkte 12 jaar bij ABN AMRO in diverse rollen op het gebied van beleggen, waaronder asset management en gestructureerde producten. Bij Royal Bank of Scotland en BNP Paribas was hij nadien verantwoordelijk voor de commercialisatie van gestructureerde producten in de Benelux. Recentelijk werkte hij met Jean-Paul samen bij IEX Group, waar hij verantwoordelijk was voor business development.

Wij verwachten dat Jean-Paul en Frans in de komende periode belangrijk zullen gaan bijdragen aan BUFFERfund. Met hun komst wordt ons bedrijf op korte termijn robuuster (kwantitatief en kwalitatief), zodat wij nog beter in staat zullen zijn aan de steeds strenger wordende eisen van optimaal beheer te voldoen.

In de loop van oktober verwachten wij ook mijnbufferfund.nl te kunnen activeren. Hiermee kan iedere participant op een eenvoudige manier de waarde van zijn deelname in BUFFERfund monitoren, zelf transacties uitvoeren en relevante documenten downloaden. Zodra de toegang tot het platform definitief is geëffectueerd zullen wij u daarover een kort bericht sturen.

Met vriendelijke groeten,
Namens het BUFFERteam,

Jan van Rossum